Produkter

Fordon

Information

Verkstad

Claessons Motor har en välutrustad verkstad med den senaste tekniska utrustningen. Personalen utbildas ständigt på servicekurser. ​Tänk på att det inför säsong ofta blir väntetid till verkstaden. Passa på att boka din service i tid så är både du och hojen redo när våren är här. Vi erbjuder även vinterförvaring av din motorcykel. ​​

Kontakta Bo​​ på bo@claessonsmotor.se eller 0456-124 80 för information och tidsbokning.​

Läs mer om servicebokning här

Dynojet Center

Hos oss kan du få din hoj testad och justerad för maximal prestanda. Vem vill åka omkring med en massa slumrande hästar i hojen? Det handlar oftast bara om en professionell inställning för att få ut mer effekt.

Vi är auktoriserade av Dynojet. Här kan din hoj testas av utbildad personal i en Dynojetbänk. Vi har utbildade tekniker och är ett Approved Powercommander Tuning Center.

Under 2017 totalrenoverades och uppdaterades vårt bromsbänksrum med en DynoJet 250iP.
Vi är godkända av Svensk Bilprovning att utföra strypning och effektprovning.
Kontakta Bo​​ på bo@claessonsmotor.se eller 0456-124 80 för information och tidsbokning.​

Vinterförvaring

Om du inte själv har tid eller plats för din MC i vinter så erbjuder vi även vinterförvaring för 2495: Inlämning sker tidigast 1/9 och uthämtning senast 30/4.

Vid inlämning utför vi tvätt av MC:n, dränering av förgasare samt batteritest. Tänk på att eventuella packväskor ska vara avmonterade vid inlämning. Under förvaringen ombesörjer vi underhållsladdning av batteriet. Vid uthämtning gör vi en genomgång av motorcykeln, kontrollerar lufttryck i däcken samt gör en kort provkörning.

Du får 10% rabatt på arbetskostnad och reservdelar till service som bokas i samband med vinterförvaringen. Besiktning kan utföras mot ett tillägg på 1195 kr. För mer information och bokning av vinterförvaring, maila bo@claessonsmotor.se eller ring Bo på 0456-124 80.